Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​


Alakformáló edzés: 
Ezen az órán a test izmait tetőtől talpig átmozgatjuk :) Az óra körülbelül 10 perces intenzív bemelegítéssel indul, ez idő alatt testben és lélekben is ráhangolódunk az órára . Ajánlom ezt a fajta óratípust, ha szeretnéd fejleszteni az erő-állóképességed, valamint, ha feszesebb tónusosabb izmokat szeretnél, fogyni-formásodni.

-Teljes testet átmozgató, funkcionális szemlélettel összeállított mozgásprogram.


-Kezdőknek és haladóknak, edzettségi szinthez mérten könnyedén elsajátítható

gyakorlatokkal. Bonyolult koreográfiáktól mentesen, pulzus kontrollal a hatékony fejlődés érdekében.

Jó hangulatú zenével alapozzuk meg a hangulatot ( soul, funky, pop, retro válogatások)

-A mobilitás és stabilitás fejlesztése az egészséges mozgás érdekében. ( A funkcionális mozgásmintákat tökéletesítve lesz egyre szebb a mozgásunk.)

- Fejlesztjük az erő-állóképességet, hogy jobban bírjuk a hétköznapi kihívásokat.

- Az óra részei: alapos bemelegítés, mobilizálás, erősítés saját testsúlyos gyakorlatokkal, vagy eszközök segítségével (kis labda, gumiszalag, stb), nyújtás.

- A legjobb tudásommal és tapasztalatommal szeretnék hozzájárulni a vendégek céljainak eléréséhez, a jó közérzethez, a szép mozgáshoz és a csinos alakhoz


Legyen a mozgás öröm!

Oktató: Halmos Hajnal, edző, gerinc tréner

Időpont: szerdán 11-12óráig

               


Ahogy  atöbbi program esetében, ezen az órán is dadusok vigyáznak a szomszéd szobában  a gyermekedre, de, ha nincs el lent, vagy még nagyon kicsi, be is hozhatod, altathatod őt a teraszon :-)Regisztrálok az órára:

Köazönjük a jelentkezésedet! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )