Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Angol újrakezdő nyelvtanfolyam


Sokszor elkezdted már az angolt, de nehezen szólalsz meg külföldön? Gyere, ismételd át az alapokat és a tanfolyam végére fogsz tudni beszélni magadról,a munkádról. Tudsz útbaigazítást kérni és nem ijedsz meg, ha neked kell elmondanod merre van a budai Vár. Megtanulsz mesélni a  családról, szabadidőről. Megtanuljuk az alapvető igeidőket, segédigéket. Tudsz majd szobát foglalni a nyaraláshoz és megírni külföldi barátaidnak, hogy mi van veled. Sokat fogunk beszélgetni, szituációkat eljátszani.
Felhasznált könyv: New English File Pre-Intermediate


A kurzus időtartama: 30 óra (15 hét)
Időpontja: péntekenként 11.00-12.30 (a csoport már fut, de be lehet csatlakozni!)
Részvételi díj: 1400 Ft/ 45 perc, 2800 Ft,-/ alkalom, 5 alkalmas bérlet vásárolható


​Oktató: Érdi-Krausz Erika 

A csoportba bármikor  be lehet csatlakozni, ha a felmérő alapján az aktuális csoport szintjéhez épp passzolsz. Gyere el, nézd meg az órát, hogy te is lásd, jó lehet-e ez neked!

Az oktatás idejére szakképzett gyermekmegőrzést lehet igénybe venni a Cdupacsiga Játszókuvkóban, melynek díja 600,- Ft/60 perc.

Érdeklődj telefonon, ha bizonytalan vagy : 20/217-9055

Hogyan is működik közben a gyermekmegőrzés?


Először is, nálunk az a cél, hogy mindenki nyugodt legyen: a baba, a mama, és ezáltal mi is :-) 

Ezért az új anyukák kicsit korábban érkeznek, vagy egy korábbi napon bejönnek ismerkedni a játszókuckóval. Itt szakképzett gondozók várják a kicsiket. Megnézzük, hogy hogyan érzik magukat a kicsik. A legtöbb esetben nagyon jól veszik a csemeték az új környezetet. Ha úgy látjuk, hogy eltörött a mécses, és anya nélkül nem sikerül megnyugodnia  a kicsinek, akkor bevisszük anyához az órára. Itt megnyugszanak, és gyakorlatilag szépen eljátszanak tovább anya mellett.

Azok a kicsik, akik inkább anya közeleségében érzik csak biztonságban magukat, bemehetnek az órára, ott egy játszószőnyegen tudnak játszani. Erre nagyon kevés  a példa, mert az anyukák is többnyire azt szeretnék, hogy egyedül legyenek a nyelvi órán, és a legtöbb gyerek ezt jól is veszi. Anya kérésére ez idő alatt megetetjük, elaltatjuk a piciket, ha kell. Van olyan baba, aki hordozóban az teraszon alszik ez idő alatt a friss, zöldövezeti levegőn.

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!