Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Autogén tréning kisgyermekes anyukáknak - gyermekfelügyelettel

Érzed, hogy az anyuka-élet is stresszes? Nincs módszered, amivel saját magadat ellazítsd, hogy aztán kisimult idegszálakkal indulj neki a hétköznapoknak? Szeretnél a kevés alvás, a 24 órás igénybevétel mellett is kipihentebb, nyugodtabb lenni?

Akkor gyere, és sajátítsd el ezt a relaxációs módszert Papp Zsuzsanna pszichológus vezetésével, aki szintén kisgyermekes anyuka.

Az autogén tréning egy olyan relaxációs módszer, mellyel hatékonyan kezelhető a stressz, a feszültség, és kiegyensúlyozottabbá, kipihentebbé, fókuszáltabbá válhatunk – és rajtunk keresztül a családunk is.

Kiknek ajánljuk?

- Akik szeretnének egy gyorsan feltöltő módszert
- Alvászavarral, kialvatlansággal küzdenek
- Kíváncsiak egy új önismereti módszerre
- Szorongók, stresszesek, vagy impulzivitásukat kontrollálnák


Miért hatékony? Az autogén tréningen önmagunkra irányított passzív figyelemmel hozzuk létre a testi-lelki ellazultságot. Ebben az alvás határán lévő relaxált állapotban tudatunk befolyásolni képes testünk ön-regulációs rendszerét, amely a keringést, szívritmust és légzést is kontrollálja. A módszer az egyik legtöbbet kutatott relaxációs technika, amely erősíti a test öngyógyító folyamatait, és sikerrel alkalmazzák számos egészségügyi probléma megelőzésében és kiegészítő kezelésében, az álmatlanságtól a krónikus megbetegedésekig.

Hogy zajlik?  A módszer elsajátítása 11 alkalmat vesz igénybe (60 perc), mely egy hétről hétre felépített, önismerettel kísért folyamat, zárt csoportban. A képzés lezárása után a gyakorlás önállóan folytatható, saját igények szerint.

Időtartam: 11 alkalom (csoportos: min 3 - max 10 fő)


Szükség esetén az órák alatt a Csupa Csiga játszóházban vigyáznak gyermekedre, hogy zavartalan lehessen a relaxálás.Időpont: Keddenként 10.00-11.00-ig

Első alkalom: 2018. január 23.

A képzést vezeti: Papp Zsuzsanna pszichológus ​, autogén tréner

Részvételi díj:  1800 ft/ óra / fő (összesen 19.800,- Ft)


Mivel ez a program tanfolyam, csak egyben van értelme elvégezni, így a tanfolyami díjat is egyben tudjátok befizetni az első alkalommal.  

Jelentkezés után egy válasz e-mailben küldjük a  bankszámlaszámot, amire a részvételi szándék megerősítéseként 5000,- Ft előleget kell átutalni.

Jelentkezem:

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!
Papp Zsuzsanna, pszichológus, autogén tréner
Papp Zsuzsanna, pszichológus, autogén tréner