Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Alakformáló balett - előismeretek nélkül is


Szeretnél elégedetten és boldogan mosolyogni a tükörképedre? Szívesen megszabadulnál néhány kilótól, ugyanakkor erősebbé és ruganyosabbá válnál? Akár néhány hónap alatt olyan kecses lehetsz, mint egy balerina, magabiztos, önmagával békében és harmóniában élő Nő, édesanya lehetsz. A klasszikus balettal , a jazz-balettel,  speciálisan kialakított zsírégető torna a táncos aerobik, a pilates  gyakorlatainak ötvözésével leszel könnyebbé és könnyedebbé napról napra. A különleges testedzésnek nemcsak zsírégető, hanem egészségmegőrző hatása is van, hiszen csökkenti az ízületi és gerincfájdalmakat, javítja az állóképességet, gyorsítja az anyagcserét, erősebbé és rugalmasabbá tesz. Az órán fantasztikus hangulatban tanulhatsz olyan dolgokat , amelyekről lehet,  hogy kislány korodban már álmodoztál..

 A táncórák felépítése:

- az óra elején a balett alapjait tanuljuk. Tágítunk, mellyel előkészítjük a spárgát,lazítjuk testünket.

- Az órák második felében jazz-balett tréning, lépések, forgások, koreográfiák.

Mindez fantasztikusan jó hangulatban történik. Fontos, hogy élvezzétek az órát, s jó és szép élményekkel gazdagodva lépjetek ki a teremből. 

Oktató: Balázs Márta, táncpedagógus, a Szivárvány Táncszínház vezetője 


Időpont: péntek 9 órakor

Regisztráció: 20/217-9055 vagy:

Köazönjük a jelentkezésedet! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )