Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Boldognak lenni a párkapcsolatban!
Életöröm tréning

Kiknek ajánljuk a tréninget?


Azoknak akik úgy érzik jó lenne egy iránytű a következő kérdésekben:

 • Mit kezdjek az életemmel?
 • Hogyan találjam meg a saját utamat?
 • Kicsit elveszítettem magamat a párkapcsolatomban
 • Hiányzom saját magamnak
 • Hogyan és miben változtassak?
 • Hogyan lehetek úgy boldog, hogy nem adom fel saját magamat?


Azoknak, akik  a következő területeken szeretnék átlátni, hogy  hol is tartanak most, és hová juthatnak el:

 • Önbizalom  (önbizalom – erősítő technikák, gyakorlatok…)
 • Kommunikáció (kérések tiszta, pontos meghatározása,  megfogalmazása, hatékony konfliktuskezelés, kritika kezelése…)
 • Párkapcsolat (párkapcsolat működési elve, szeretetnyelvek, elromlott párkapcsolat rendezése, javítása, válás feldolgozása, párkapcsolat szép lezárása…)
 • Célok (célkitűzés módszere, célok megfogalmazása, önálló lábra állás, függetlenség)
 • Boldogság (életöröm eléréséhez vezető módszerek, kedélyállapot – javító módszerek, technikák, félelem leküzdő technikák, módszerek)


Ezeket a területeket vesszük górcső alá, a legparktikusabb módon. A praxisomban leggyakrabban felmerülő kérdéseken érdemes átrágni magát mindenkinek, aki tisztán szeretné látni a jelenét, és eszközöket szeretne egy harmonikus jövőhöz. Készen áll azt elfogadni, hogy a saját magában végbemenő változás tud körülötte is változásokat indítani.

Egyedül is jöhetek?


Persze, SŐT! Ez nem párterápia, nem is párkapcsolati tréning. Itt ahhoz szeretnénk iránytűt adni, hogy mi az, amit ÉN tudok magamért tenni, hogy a legtisztábban tudjam látni és élvezni az életet, hogy ebből az állapotból tudjak döntéseket hozni.


A tréningen kézhez kapsz egy jól használható gyakorlati munkafüzetet, melynek alapján olyan rendszerező ismerethez és önismerethez jutsz, ami iránytűként szolgál  a továbblépésedhez.

Visszajelzések a tréningről:

Kicsit lehetett volna több idő is a tréning. Kaptam választ, megerősítést a dilemmámra. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta, szerintem hasznomra válik.  A párkapcsolat témakör volt számomra a leghasznosabb. Tetszett a személyiséged, szimpatikus vagy

B. Erika

Rövid volt, még beszélgettem volna a párkapcsolatból való kilépés mikéntjéről.  Minden témakör hasznos volt számomra, kaptam útmutatót és megerősítést is.  Tetszett, hogy mindenki számára érthető felvezetése volt a témáknak, és a saját példáid bemutatása- igen nagy hatással volt rám, és hitelessé tette a tréninget. Nem hiányoltam semmit, nagyon tetszett, és én sok mindent tettem a batyumba.

Márta

Én pont azt kaptam a tréningen, amit vártam azok alapján, amit a Facebookon vagy a honlapon olvastam az életöröm programmal kapcsolatban. Megfelelőnek találtam a hosszát, felismeréseket tapasztaltam és az ajánlott gyakorlatokat örömmel végzem, mert valóban hatékonyak. Jók voltak a példák, szemléletesek. Amikor hazaértem, azt mondták otthon, ha ilyen jókedvűvé válok, menjek gyakrabban a tréningre.

N.L.N.

Nagyon jól éreztem magam. A hallottak többsége ugyan nem volt ismeretlen számomra, de ez a jól felépített keret segített, hogy könnyebben megértsem és a gyakorlatban is alkalmazhatóvá tegyem. Bármikor újra végighallgatnám.

S.Sz.

Tréner: Laskai Nelli párkapcsolati coach, motivációs tréner
a Boldognak Lenni Könyvek szerzője
(Összhangban lenni, Boldognak lenni, Két férfi között)


Időpont: 2016. május 28. 14.00-19.00
Részvételi díj: 7.500,- Ft


Kattints át az előadó weboldalára, nézd át az írásait, könyveit,  és gondold át, hogy készen állsz-e arra, hogy megkezdd az életed egy új, izgalmas, megnyugvást, boldogságot hozó szakaszát!

Laskai Nelli blog oldalán értékes gondolatokat, írásokat találhatsz! 

Mi is ez a tréning tulajdonképpen?


Szeretettel várok mindenkit (nők és férfiak is jöhetnek), aki változásra vágyik és kész tenni is érte! A tréning gyakorlati elemeit a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya szakának professzorai is ajánlják.


A Boldognak lenni a párkapcsolatban! tréning nem arról szól, hogy mások előtt kibeszéljük a gondjainkat. Persze, lehet kérdést feltenni, de sokkal inkább szól olyan összefüggések, gyakorlati elemek bemutatásáról, melyet hatékonyan be lehet vetni a mindennapok nehézségei ellen. A mini tréningen nem kell sem ugrálni, sem lelkileg kitárulkozni  – ha nem akarsz. Csak elcsomagolni a batyudba mindazt az infót, ami hasznodra válik.

Gyere el és kezdd meg Te is az életed egy új, boldogabb fejezetét! Megsúgom: képes vagy arra, hogy elégedetten élj!

Ha beépíted az életedbe azokat a módszereket, melyeket a Berkeley Egyetem Boldogság tudománya szakának professzorai is tanítanak, és már sok százezer ember hasznára váltak és tették szebbé és könnyebbé az életüket, akkor

1, Egyre többen fogják észrevenni, hogy pozitív irányba változtál, hogy derűsebb, magabiztosabb vagy. Te pedig megtanulod újra szeretni magad.

​2, Észreveszed, hogy a konfliktushelyzeteid ritkulnak, és sikeresebben, sérülésmentesen tudod kezelni azokat.

3, Észreveszed, hogy kitágul számodra a világ, és új embereket, új helyzeteket ismersz meg a következő időszakban.

4, Egyre többen akarnak majd a közeledben lenni, mert mindenki  keresi  a boldog, pozitív kisugárzású ember társaságát.

5, Rájössz, hogy ez a nap alapjaiban változtatta meg az élethez való hozzáállásodat, és örülni fogsz neki.


Laskai Nelli, motivációs tréner, házassági, párkapcsolati tanácsadó
Laskai Nelli, motivációs tréner, házassági, párkapcsolati tanácsadó

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni:

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!