Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Csakratánc    – Nia - a lélek tánca


A csakrák finomanyag energiaközpontok, rajtuk keresztül áramlik testünkben az energia. Ha az energiaáramlás akadályokba ütközik, az negatív irányba befolyásolja lelki és testi egészségünket.

A blokkok feloldását a Csakra Táncos (Chakra Dancer) táncmeditáció gyakorlása segíti!

Kapcsolati problémáid vannak? Nem találsz utat a kreativitásodnak? Étvágytalanság vagy egyéb étkezési zavarok, nőgyógyászati panaszaid vannak (vagy impotenciától és prosztataproblémáktól szenvedsz)? Ezek a szexcsakra felborult működését jelzik.

Állandó aggodalom, szorongás gyötör? Gondjaid vannak a hatalommal, a társadalmi helyzeteddel? Emésztési problémák, epepanaszok, hasi elhízás léptek fel nálad? A köldökcsakra hibás működéséről lehet szó.

Nehezen tudod megosztani másokkal az érzelmeidet? Nem tudsz megbocsátani? Szívpanaszok, allergia, immungyengeség jellemzik közérzetedet? Ideje lenne foglalkozni a szívcsakráddal.

A kommunikáció, az önkifejezés, az alkalmazkodás és az önuralom nem a te asztalod? Gyakori megfázás, nyakfájdalmak, rekedtség, torokfájás kínoz? A torokcsakrád megtisztítása, aktivizálása segíthet.

Úgy érzed, körülötted minden összezavarodik és „nem látsz tisztán"? Elvesztetted a bizalmad? Szeretnéd fejleszteni az intuíciódat? Fejfájás, migrén, különböző látászavarok gyötörnek? Ezek a problémák a homlokcsakra működésének felborulását jelzik.

Ha tudatosan vagy öntudatlanul elzárod magad az élet magasabbrendű céljainak megismerésétől, ha csupán az anyagi világhoz kötött feladatokkal vagy elfoglalva, ha önazonosításod csak a testedre és annak igényeire épül, megtapasztalhatod a koronacsakra rendellenes működésének enyhébb vagy komolyabb jeleit. A lelki élet, a meditáció aktivizálja az önuralom, az elmélyülés, a transzcendencia, az önmegvalósítás és a tudat funkcióiért felelős koronacsakrát, kapcsolatot teremt a transzcendentális világgal, megnyitva előtted az élet tökéletessége felé vezető utat.

Regisztráció: 20/217-9055 vagy: 

Köazönjük a jelentkezésedet! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )

A tánc oktatói instrukciók nélkül történik, a zene, az energia, a színek és a mozdulatok áramlása mély, aktív meditációvá állnak össze.
Az energiablokkok feloldódnak, a test, a szellem és a lélek a tisztulás és a gyógyulás útjára lép. Minél többször táncolod, annál mélyebb és eredményesebb lesz a gyakorlás.

Gyógyítsd magad - Táncold magad egészségessé, sikeressé, boldoggá!

Energiakiegyenlítés: 1800,-Ft

A foglalkozást  minimum 5, maximum 8  fő jelentkezése esetén tartom meg!

Időpont: Május 09. 10.30-11.30-ig

jelentkezni lehet: május 7-ig, 23.00 óráig!


Oktató: Balázs Mari táncművész, koreográfus,NIA oktató


A NIA -ról bővebben itt olvashtatsz!