Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Túlélés a dackorszakban – hisztikezelés mesterfokon

 

 

„Nem ismerek magamra.” - Hallom sok édesanyától. „Régebben sokkal türelmesebb voltam, de amióta szültem, néha nem tudom kontrollálni magam, és elszakad a cérna.” - panaszkodik kétségbeesetten egyikük. „Sosem gondoltam volna, hogy így tudok kiabálni.” – mondja bűnbánóan a másik. Hát igen, üdv a klubban! Az anyasággal együtt megismerhetjük legkevésbé szeretett oldalunkat is.

 

A gyerekek idegesítőek, bosszantóak és nagyon sokszor kiverik  biztosítékot és a dackorszak talán a legkiborítóbb része a gyereknevelésnek. De jó lenne nem csak túlélni. Igen fontos szerepet játszik az önállóság, az akarat és az érzelmi intelligencia fejlődése terén is, ezért ezt a szempontot is figyelembe kell vegyük, amikor a hisztikről beszélünk.

 

A hiszti kezelése nem csak arról szól, hogy gyermeked MOST AZONNAL HAGYJA ABBA az ordítást. Persze ez is fontos szempont. De még fontosabb, hogy hosszú távon megtanulja a dühét kezelni, és az adott helyzetnek és elvárásoknak megfelelően kimutatni. És ez felbecsülhetetlen képesség, hiszen éppen ez az, ami neked sem megy mindig, amikor akaratod ellenére kiabálsz gyermekeddel.

 

A workshop azoknak a szülőknek szól, akiknek fontosak a hosszútávú eredmények is. Nemcsak trükköket és technikákat tanulunk, amellyel a hisztirohamokat le lehet szerelni, hanem a szemléleted is alakulni fog. És persze te magad sem úszod meg a változást, hiszen a te indulatkezelésed jelenti gyermeked számára a követendő példát.

 

  • Csökkenni fog a hisztik száma
  • Kevésbé lesznek szélsőségesek a rohamok
  • Jobban el fogod tudni viselni ezeket a rohamokat
  • Gyermeked megtanulja kezelni a haragját

 

Egy kis ízelítő a tartalomból:

  • Kitöltjük a Nagy Hiszti Tesztet és megtudod, nálatok mi az, ami miatt ennyire elviselhetetlenek a hisztik
  • Helyzetgyakorlatokon keresztül gyakoroljuk a célravezető hisztikezelést
  • Olyan játékokat tanulunk, amelyekkel csökkenteni lehet a hisztik számát és erősségét
  • A relaxációs gyakorlattal olyan belső erőforrásokat mozgatunk meg, amelyek segítenek egyre nyugodtabban kezelni a hisztiket

 

 

A workshopot tartja: Pethő Orsolya, pszichológus www.kolyokszerviz.hu

 

A workshop összesen három alkalomból áll:

Időpont: 2017.  November 15, November 22., November 29. 

szerdánként 10.00-12.00

A program ideje alatt a szomszédos szobában a Csupacsiga játszókuckóban gyermekfelügyelet vehető igénybe (800,- Ft/óra)

Részvételi díj: : 18.000 Ft

Barátnős kedvezmény: 16.000,- Ft/ fő, ha ketten jöttök.
Jelentkezés: az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A regisztráció után válasz e-mailben elküldjük a számlaszámot, amelyre 5.000,- Ft előleg átutalásával várjuk a részvételi szándék megerősítését.


Pethő Orsolya, pszichológus
Pethő Orsolya, pszichológus

Jelentkezem:

Páros kedvezmény esetén kitöltendő
Az űrlapot sikeresen elküldted! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )