Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Alakformáló óra Otival


Ez egy olyan alakformáló óra, ahol  saját testsúlyos, illetve kézi súlyzókkal és labdával kiegészített gyakorlatokat végzünk. Minden egyes gyakorlat egy-egy izomcsoportra fókuszál, de mivel ez nem aerobik óra - így nincs ugrálás, szökkenés sem -, minden gyakorlatot álló helyzetben vagy földön végzünk.  Egy óra alkalmával az összes izomcsoportot megdolgoztatjuk: teszünk az integető háj ellen, erősítjük a hátizmot és a has-láb-popsi kombinációk sem maradnak el.

Nincs koreográfia, nem táncóra, de a zene mindig latin ritmusú. Ezért kifejezetten azoknak ajánlom ezt az órát, akik ugyan keményen akarnak alakformálni, de az is fontos nekik, hogy közben a fülüknek is jót tegyenek :-) Az órára behozhatod gyermekedet is, és ahogyan az otthoni feladatokban, úgy a sportolás fontosságában is mintát mutathatsz neki.

A DSM, ami alapján az alakformáló órán dolgozunk, egy saját fejlesztésű edzésmódszer, két terhességem után így adtam le a terhességek alatt rajtam maradt közel 20 kg súlyfelesleget.

Várlak szeretettel a DSM edzéseken!

Herédi Otilia, táncpedagógus

www.dancestylemove.hu


Óra időpontja: szerda 10.00-11.00

                         

Regisztrálok:

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!