Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

AZ ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ LÉNYEGE

2015. július 4. szombat, 9-17 óráig


Ez a program neked szól,

 • ha önmagad vagy a másik kritizálása nélkül szeretnél őszinte lenni,         
 • ha szeretnéd megtanulni, hogyan gondoskodj saját jólétedről, miközben másokra is odafigyelsz,
 • ha olyan készségeket szeretnél megtanulni, melyek segítségével a konfliktusok nem elkerülendő rossz dolgok lesznek, hanem nagyszerű lehetőségek a fejlődésre,
 • ha önmagad és a másik mélyebb megértésére, a mindenki számára egyformán megfelelő megoldások megtalálására törekszel.


Ez a program egyúttal része egy 30 órás, pedagógusok számára akkreditált képzésnek is.

 Témakörök:

Hogyan fejezzem ki a nemtetszésemet őszintén és kritika nélkül, hogy az ne veszekedésre, hanem együttműködésre inspiráljon?
Mi rejtőzhet a bántó megjegyzések mögött? Hogyan tudom meglátni az embert bárkiben, függetlenül attól, milyen szörnyűséget tesz, vagy milyen agresszíven kommunikál. 
Hogyan fogadjam a kritikát úgy, hogy a legtöbbet tanuljam belőle?
A szeretet kifejezésének módjai annak érdekében, hogy a másik fél is azt értse, amit szándékozom kommunikálni.

A programon résztvevők saját konfliktusaik békés rendezésére is megoldási javaslatokat kaphatnak a csoportmunka során.


Várható eredmény:

 • Eredményesebben keresed majd a mindenki számára egyformán kielégítő megoldásokat, még olyan helyzetekben is, amikor a múltban ilyenre nem is gondoltál volna.
 • Képes leszel konfliktushelyzetekben egyértelműen és lényegre törően kifejezni magad.
 • Az empatikus gondolkodásmódot és nyelvezetet használva újfajta megoldási stratégiákat kezdesz meglátni és javasolni, melyek ellenállás helyett együttműködésre késztetik társaid.


Az Erőszakmentes kommunikáció (EMK) szemléletmódjának megtanulásával:

 • Elsajátíthatsz egy kifejezésmódot, melynek alkalmazásával úgy veheted figyelembe családtagjaid, barátaid, vagy főnököd igényeit, hogy közben a saját jóllétedért is kiállsz.
 • Megtanulhatod, hogyan alakítsd párkapcsolati, szülő – gyermek és munkahelyi konfliktusaid békés párbeszéddé.
 • Az empátia gyógyító erejét megtapasztalva új megvilágításban láthatod kapcsolataid, képes leszel felismerni az önmagad és mások érzelmeit kiváltó szükségleteket. Ennek ismeretében sokkal könnyebben fogod a konfliktusaidat rendezni.
 • A tréningen tapasztaltak segítenek abban, hogy kölcsönösen megértő és támogató kapcsolatokat építs ki a környezeteddel. Így szakíthatsz a dühbe és depresszióba torkolló gondolkodásmóddal, és teremtő erődet az életet szolgáló fejlődés útjára terelheted.


Fizetés:

az adminisztrációs költségek minimalizálása érdekében segítség lenne, ha a helyszínen készpénzben fizetnél.

Amennyiben ezt nem tudod, vagy nem szeretnéd megoldani, és inkább az átutalást választanád, a Kelet-Európai Erőszakmentes Kommunikációs Alapítvány bankszámlaszáma: 10918001-00000062-74950007

Az utalás megjegyzés rovatába kérlek írd be a tréning dátumát és annak a résztvevő(k)nek a nevét, akihez a befizetés tartozik.  

Jelentkezési határidő: regisztráció sorrendjében

Terveim szerint a program után elektronikus formában oklevelet adok. A szoftver az oklevelet csak arra a névre tudja kiállítani és arra az e-mail címre elküldeni, amit itt megadsz. Ezért kérlek, hogy a saját neveddel és működő e-mail címeddel regisztrálj.

Várható létszám: minimum 6 fő, maximum 26 fő

 Ha szeretnéd támogatni azok részvételét, akiknek nincs rá anyagi lehetőségük, örömmel segítek a hozzájárulásod eljuttatásában. Ezt a szándékodat, kérlek, a pontos összeg megjelölésével jelezd.

Amennyiben szeretnél részt venni a tréningen,  de gondot jelent a részvételi díjkifizetése, kérlek, azt is jelezd. Küldj egy rövid, helyzetedet bemutató levelet, amelyben azt is jelöld meg, hogy te mennyit tudsz a képzésért fizetni. A résztvevők maximum 10 %-ának szeretnék ösztöndíjat adni. Amennyiben van szabad hely, örömmel látlak.

Kedvezmény: amennyiben hívsz három, a címlistámban még nem szereplő résztvevőt, a tréningen ingyen vehetsz részt.

  Szeretettel várlak: Éva


A képzést vezeti:  Rambala Éva, a Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ által akkreditált tréner,

 www.cnvc.org, valamint www.rambala.hu.

 Részvételi díj: 11.000,- Ft/ fő 

Jelentkezés: 

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!