Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

A legtöbb családos nő szinte mindig azon dolgozik, hogy valakinek jót tegyen: a gyerekének, a férjének, a főnökének...egy nő szolgál. Aztán egyszer csak besokall, és nem találja magát azok között, akiket szolgál. Hiányozni kezd önmagának. És visszatalálni önmagunkhoz nem mindig fáklyás menet. Ez egy családias hangulatú hely, ahol minden arról szól, hogy harmóniába hozd magadat. Nőiséged minden oldalát megújíthatod, feltöltheted. Ha kell tűsarkúban, ha kell tornacipőben. Mindezt úgy hogy, ha szükséged van rá, a gyermekedre a szomszédos játszószobában vigyáznak. Programok a nőnek, a családért.

...ahol a mama programján vehet részt a baba...Kedves Régi és Leendő Vendégeink!

Egy rövid időre szünetel a stúdió tevékenysége.
A Tűsarok és Tornacipő Anyastúdió tulajdonképpen én vagyok egy személyben, és egyedül látom el az ezzel kapcsolatos feladatokat. Anyai örömök miatt, most háttérbe kell szorítanom a munkát… így amíg Rózikámmal babázok, a felmerülő kevés szabadidőt saját magam töltődésére fordítom  :-)
Mivel a stúdió a „harmadik gyermekem”, ígérem, őt sem fogom elhanyagolni, és hamarosan visszatérünk, hogy más anyukák szabadidejét is megtöltsük sok-sok programmal!

Köszönet a türelemért!!!
Bogárdi Zsuzsi

​2018.08.20.