Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Gyerekzsivaj anyaklub

Domokos Kata a Gyerekzsivaj internetes oldal létrehozója sokgyermekes anyuka, mellette life coach. Eddig online osztotta meg tapasztalatait, ahogy ő írja "trükköket és fortélyokat" a gyermekneveléssel, családi élettel kapcsolatosan. 

"Szó esik a babavárásról, bevált gyereknevelési praktikákról,  a hatékony időgazdálkodásról, háztartásunk kézben tartásáról,s nem utolsó sorban az anyaidő hasznos és energiapótló eltöltéséről, továbbá foglalkozom a koraszülött témával, melyet Emma elvesztése óta különösen szívügyemnek tekintek. "

Mostantól mi adunk otthont a már elindult anyaklubnak, bármikor lehet majd csatlakozni, ha szeretnél egy támogató közösségben azokról a dolgokról szakértő vezetésével beszélgetni, amelyek minden anyát érintenek.


És, hogy miért jó MÉG pont hozzánk jönni anyaklubba? Mert természetesen veled lehet kicsid a program alatt, de még inkább magadra tudsz figyelni, ha a szomszéd szobában található játszókuckóban hagyod  agyermekedet. Egy kicsit sem kell izgulnod, mert szakképzett dadusok vigyáznak itt a gyerekekre, és ha mégis eltörik a mécses, hát behozzák hozzád. Tehát nincs semi kockázatod, viszont, ha működik a dolog, (márpedig sokaknak működik:-) akkor igazi ÉNIDŐBEN lesz részed!


Következő alkalom: 2017. május 16. 9.30-11.00

Téma: Stresszkezelés anyaként

Beszéljünk róla! 

Mi okoz neked stresszt? Teszel-e valamit ellene? Mit javasol a szakember? 

Milyen módszereket tudnak a többiek? Mi van, ha nem kezelem a stresszt?

​És még sok kérdés merül fel a témával kapcsolatban....


Tarts velünk! 
Gyermekedre a játszókuckóban szakképzett dadusok vigyáznak, ha igényled, hogy te tényleg csak magasra figyelhess :-)

Kérlek jelezd részvételi szándékod az eseménynél.

Az anyaklubban vendégünk vagy teára, kávéra, rágcsára, és a gyerekeket is szeretettel látjuk! :-)

Regisztrálok a programra:

Ismerd meg Katát és írásait itt:


Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!