Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Házasságra Hangolva

Hétvégi párkapcsolati tréning házasságra készülő pároknak

Aki már házasságban él, tudja és megtapasztalta, hogy a harmonikus együttélés kulcsa a másikra és saját magamra való figyelés, ennek folyamatos kommunikációja és a változtatás a közös öröm érdekében. Pontosan, mint egy duettben.  Ez különösen izgalmassá akkor válik majd, ha zenekarunk több fősre bővül…

De annak az érzése is fölmerül, hogy „ha én ezt tudtam volna, hogy ezt így kell” vagy „valaki figyelmeztethetett volna, hogy erre számítsak” stb.

Olyan pároknak ajánljuk ezt a hétvégi kurzust, akik a közeljövőben kezdik a szorosabb együttzenélést. Segítségünkkel lehetőségük nyílik saját és párjuk hangszerét jobban megismerni (családfókuszú önismeret), összehangolni a hangzást (a jövendő közös élet új szabályainak létrehozása), belekóstolni a kottaolvasásba (várható elakadásokra, krízisekre való felkészülés) és házi feladataink által a közös muzsikálásra.

Miről lesz szó?

Címszavakban: minták, önismeret, hiedelmek, szokások, szabályok, erőforrások, szerepek, változás, szeretetnyelvek, leválás, bizalom...

Részletesebben: Mit is hoztunk otthonról? Mennyire ismerjük egymást? Hogyan kommunikálunk? Krízisek-Megoldások! Miben kell egymással egyeztetnünk? Meddig vagyunk gyerekei a szüleinknek? Mikor és hogyan váljunk le tőlük? És a mi gyerekeink? Megérthet-e egy férfi egy nőt és viszont? Meg lehet és/vagy meg kell-e ismerni a másikat? Mikor lehet lazítani egy kapcsolatban? Kérdések, amelyekre a választ közösen, aktív munkával találjuk meg! Igen! Igen?


Tapasztalt családterapeuta kollégáink segítenek abban, hogy soha ne kelljen családterápiába járniuk…

A tréninget vezetik: Kovács Piroska pszichológus, családterapeuta és Farkas Gábor családi mediátor

Időpont:  április 18-19.       14.00-20.00 óráig

Tréning díja: 32.500,- Ft /pár/2 nap

"Töltsétek meg egymás poharát, de ne egy pohárból igyatok. Adjatok egymásnak kenyeretekből, de ne ugyanazt a kenyeret egyétek. Énekeljetek és táncoljatok együtt, és örüljetek, de engedjétek egymást egyedül is lenni. Ahogy a lant húrjai is egyedül állnak, bár ugyanaz a zene rezeg rajtuk. Adjátok a szíveteket, de ne bízzátok egymás őrizetére, Mert csak az élet zárhatja kezébe a szíveteket. Álljatok egymás mellett, de ne túl közel egymáshoz, Hiszen a templom oszlopai is külön állnak, És a tölgyfa és a ciprus sem nő egymás árnyékában.” (Kahlil Gibran: A próféta)