Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Hiszti, állandó vita vagy gyakori kiabálás?

 workshop kisgyereket nevelő szülőknek


Táncsics Judit, pszichológus, a Plukkido mágneses motivációs játékmegalkotója mutatja be a kisgyermekek és szülők együttműködését segítő játékot a Benefitto-t és Land-et. 


Mikor ajánlott ez a workshop?


  • ha kiborít a  mindennapi hiszti, kiabálás, felesleges könyörgés...
  • ha úgy érzed, nehezen kezeled  a gyermeked hisztijeit
  • ha nem váltak be különböző módszerek
  • ha nyitott vagy szelíd módszerrel kezelni a dackorszakot, akaratosságot
  • ha a testvérféltékenységet szeretnéd megtanulni hatékonyan kezelni
  • ha te is tudod, hogy "békeidőben" kell megalapozni azt, hogy a kritikus helyzetben hatékonyan tudj kommunikálni


A workshop témái:


  • A szülő hangulatának szerepe a gyermeknevelésben.
  • Kit kell motiválni és mire?
  • A Benefitto és a Land módszertana, az eszköz bemutatása, esetismertetések. Hogyan lehet ezzel a játékkal  a hisztit és a dackorszakot kezelni?
  • A gyermeki fantáziavilág és a szülő-gyermek együttműködés kapcsolata.


A Plukkido három fős, magyar tervezőcsapatot egy pszichológus, egy szociálpedagógus és egy tervezőgrafikus alkotja.

Céljuk, hogy kisgyereket nevelő családok tipikus hétköznapi problémahelyzeteire kínáljanak játékos megoldásokat, olyanokra mint például a hiszti, testvérféltékenység, az állandó ellenkezés vagy akár az agresszió.


Első termékük a Benefitto, egy mágneses családi motivációs játék, mely a 2014-es piacra kerülését követően hat hónapon belül “Felelős Innováció” díjas lett. Azoknak a 2-7 éves korú gyermekkel rendelkező családoknak készült, akik szeretnék a gyermekkel való kommunikációt a pozitív megerősítésre és a játéknyelv használatára alapozni.

Második termékük a Land, a Benefitto kiegészítő táblája, amelyönállóan is használható. Ennek módszertana nagyobb teret hagy a szülőnek, hogy a játék menetét a gyermek fejlődési üteméhez igazítsa és a kreatív történetszövéssel teljesen személyre szabja az átélhető kalandokat.

A tervezőcsapat blogjában játékos tippeket olvashatunk a gyermeknevelés különböző témáiban: www.plukkido.hu/blog

További információ játékaikról és a hozzájuk tartozó módszertanról:www.plukkido.hu és Facebook oldalukon www.facebook.com/plukkido.


A Plukkido használó családoknak módjuk van személyes, telefonos konzultációra a játékot tervező szakemberekkel.  2015. októberétől, ezen túlmenően írásban is folyamatos módszertani támogatást nyújtanak vásárlóiknak a minél hatékonyabb használat érdekében.


A rendezvényen lehetőség lesz a Plukkido termékek kipróbálása mellett a megvásárlásra is.

Időpont: 2015. december 15. 10-11.30-ig


Részvétel: ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt feltétlenül regisztrációhoz kötött!


Érdekel a bemutató, jelentkezem:

Táncsics Judit, pszichológus, 3 és 6 éves gyermekek édesanyja. Saját és környezete gyerekneveléssel kapcsolatos kudarcai miatt fejébe vette, hogy valamit tennie kell a kisgyermekes szülők pszichológiai jólléte érdekében. Valami mást, mint a már ismert - de nem minden esetben bevált vagy követhető - megoldások.
Táncsics Judit, pszichológus, 3 és 6 éves gyermekek édesanyja. Saját és környezete gyerekneveléssel kapcsolatos kudarcai miatt fejébe vette, hogy valamit tennie kell a kisgyermekes szülők pszichológiai jólléte érdekében. Valami mást, mint a már ismert - de nem minden esetben bevált vagy követhető - megoldások.
Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!