Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Hobby Énekkar


Aki énekelt valaha énekkarban, és szerette, és mára ez kikopott az életéből, az biztosan sokat megadna azért, hogy újra átélje a többszólamú éneklés adta különleges örömöt! 

De nem sok anyuka hozza meg azt az "önző" döntést, hogy mondjuk egy péntek este kivonja magát  a forgalomból, mert kóruspróbára megy...

Kell, hogy legyen erre egy megoldás, mégpedig az, hogy nekünk, anyukáknak megfelelő időpontban van a próba, és közben a gyermekünk miatt sincsen lelkiismeretfurdalásunk, mert a szomszédos játszókuckóban olyan jól el van, hogy a próba után nehéz onnan őt elszakítani. De a kisebbek velünk vannak, míg énekelünk. Ez még sosem okozott gondot. Most éppen ez a kedd 10 óra, de ezt ia rugalmasan tudjuk alakítani, ha az igény úgy kívánja!

"kell egy csapat"  - kell egy énekkar!

Hát megalakultunk, és bátran csatlakozhat hozzánk bárki, akinek hiányzik az éneklés! 

A repertoár még alakul, épp azért, hogy olyan dalokat válasszunk, amit mindenki jónak tart. Higgyétek el, találunk közös hangot! Hiszen az éneklés erről szól!

Ha érdekelnek ezzel kapcsolatban az aktualitások, létrehoztunk egy ÖRÖMÉNEKLÉS FB csoportot, ​ amibe felveszünk, ha kéred a felvételed.


Ha pedig csak érdeklődnél, írj az e-mail címünkre: tusarokestornacipo@gmail.com