Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Így készíts jó fotót gyermekedről...​

Olyan kismamáknak ajánljuk a programot, akik meglévő eszközeikkel és a rendelkezésre álló otthoni körülmények között szeretnének jobb minőségű fotókat készíteni gyermekükről. A tanfolyam célja, hogy egyszerű praktikákat, alapszintű kompozíciós illetve képszerkesztési ismereteket szerezzetek, hogy jobb eredményt érjetek el. 

A két nap alatt megnézzük az eddigi fotóitokat és azokból kiindulva haladunk előre, feladatokon keresztül. A tanfolyam végére élesebb, fényesebb, élettel telibb fotókat fogsz tudni készíteni, bent és a szabadban is.

Mindez idő alatt kicsi gyermeketek végig velünk lehet, szőnyegen pihenhet, játszhat, pakolhat, jól érezheti magát. Lehetőséged van szoptatni, pelenkázni, megetetni a program alatt, de akár el is altathatod. Van kiságy, de  a teraszon, töldövezeti levegőn is aludhat a kicsi, míg te fotózol. Nagyobb gyermekeket  szakszerű gyermekfelügyelet várja a szomszédos játszókuckóban.

Az első napon átnézzük fotóidat, majd röviden átbeszéljük őket. Ezekből kiindulva gyakorlati feladatokon keresztül sajátítjuk el a praktikákat, bent.

A második napra kapsz egy feladatot, melyet reggel megbeszélünk, majd kültéri fotózásban merülünk el.

Hozd magaddal a gyerkőcöt és azt az eszközt, amivel fotózni szoktál. Minden mást biztosítunk.

Ha kíváncsi vagy, milyen is lehet egy ilyen program, tekints bele egy korábbi eseményről készült videóba:

Barabás Andi
Barabás Andi

Részletek:

Időpont: 2018. március 22-23.,  mindkét napon 10-13 óráig

Részvételi díj: 16.000- Ft

Jelentkezem  a programra:

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!