Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Indonéz/Balinéz  tánckurzusTavasszal indul az indonéz tánckurzus, amikor éled a természet és fogékonyabbá válunk a körülöttünk lévő szépség befogadására, és saját testünkkel, helyes testtartásunkra is jobban odafigyelünk. Az óra negyed órás bemelegítéssel, légzőgyakorlatokkal indul, ami segíti az órára való ráhangolódást, a befelé fordulást, hogy kizárhassuk a külső világ stresszét, zaját.


A balinéz táncok a turisták örök kedvencei. A kecses mozdulatok és kifejező tekintetek már gyerekkorban beivódnak a mozdulatokba.  A "legong" tánc a  nőiesség és kecsesség tánca.

A balinéz hindu emberek a zenén és a táncokon keresztül lépnek kapcsolatba isteneikkel, tiszteletüket kifejezve üdvözlik az isteni világot a templomokban, szertartásokon.

Tari Joged

A Joged a csábítás játéka. A női táncosok táncra hívják a férfi közönségek Bali szigetén. A "joged" tánc ősi termékenységi rítusokhoz kapcsolódó mozdulatokból álló modern tánc. Eredetileg különböző népünnepélyekkor táncolták, bambusz hangszerekből álló gamelán kísérettel - a sikeres és bőséges rizsaratást követő ünneplés alkalmával. 

Fedezd fel nőiességedet a táncokon keresztül!

Oktató: Bárdos Yvette

Bárdos Yvette a  Budapesti Indonéz Nagykövetség ösztöndíjasaként másfél évig tanulmányozta a szigetország kultúráját - nyelvén, táncain, zenevilágán keresztül. Az ott átéltek, megtanultak olyan hatással voltak életére, hogy mindent elkövet, hogy ezt az élményt, a megszerzett rendkívüli tudást másoknak is átadhassa.

Több, mint 15 éve foglalkozik az indonéz táncokkal. Több helyen tanított és rendszeresen fellép a tánccsoportjával. 

​A 8 alkalom alatt az alapmozdulatok mellett megtanuljuk a legyezővel való kézmozdulatokat, a sampurral (derékra kötött kendő) való mozgást és egy rövid balinéz táncot / koreográfiát.


Időpont: szerdánként 11-12 óráig (8 alkalmas kurzus)
Első óra ingyenesen kipróbálható: 2017. április 19-én

Részvételi díj: 11.000,- Ft/ 8 alkalom

Bárdos Yvette
Bárdos Yvette

Jelentkezem a kurzusra:

Köazönjük a jelentkezésedet! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )