Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

LoveYourBelly - Hasizomfejlesztő és regeneráló tréning


Pocak. Has. Poci.  Lapos vagy párnás. Sima vagy csíkos a striáktól. A tiéd milyen? Te szereted? És a párod? A gyereked? Lehet rajta zsírpárna, esetleg császár metszés utáni heg, vagy szülés után szétnyílt hasizom. Elégedetlen vagy vele?

Szülés után a női test megváltozik. Ha szeretnéd műtét nélkül regenerálni a pocakod, gyere, csináljuk együtt. Nekem  sem tökéletes a testem.  Szeretem a testem, elfogadom a tökéletlenségét, de szeretnék tenni azért, hogy pozitív irányban változzon. Gyere, tarts velem!


Mikor ajánljuk a tanfolyamot:
ha várandósság után a hasizmaid nem húzódtak vissza
ha várandósság alatt a hasad bizonyos helyzetekben rendellenesen előre csúcsosodik
ha rendszeres edzés ellenére sem tapasztalsz lényegi fejlődést
ha állandósult a hátfájásod
ha a gátizmaid meggyengültek
ha köldök - vagy hasfali sérved van


A 3 órás tréingen megtanulhatsz egy gyakorlatsort, amellyel a hasizmod minden rétegét megerősítheted, ha rendszeresen gyakorlod otthon vagy a gyakorló órákon. Fontos a fokozatosság elve, hogy elkerüld a tested megterhelését. Fejlesztjük a testtudatot, megtanuljuk szeretni önmagunkat. Várlak szeretettel ezen az úton. Bagyinka Tímea pilates és jógaoktató, a program megalkotója így ír a tréningről:

„Nagyon sok lánnyal találkoztam, akiknek rettenetesen sok problémájuk van/volt kifejezetten a hasukkal. például: – nem tudnak megszabadulni a hason lévő zsírtömegtől – sérv, vagy különböző betegségek miatt nem tudnak hasizomgyakorlatokat végezni – kismamaként fáj a hátuk – szülés után nem tud regenerálódni a hasizom – szülés után szétnyílt a hasizom – szoptatás alatt tornáznának, de nem tudják, hogy hogyan – császár után szeretnék rendbe hozni a hasfalat, hasizmot Minden tudásom és ismeretem összeszedtem, kialakítottam egy gyakorlatsort és fantasztikusan működött/működik, ellentmondva minden orvosi kinyilatkoztatásnak, hogy bizony a has sérülés után csak plasztikai sebészet útján hozható rendbe. Butaság!


Magaddal hozhatod kisbabádat az órára is. Addig ajánlott ez a magoldás, amíg nem igazán mászkál még el a kicsi. A nagyobbacskának a szomszédos szobában működő játzsókuckót ajánljuk, ahol profi dadus vigyáz rájuk. Ennek díja 800,- Ft! óra.

Oktató: Szlameniczky Anna, LYB és Kriston Intom Torna oktató


Időpont: 2018. március 1. 10.00-13.00

Részvételi díj: 8000,- Ft


Jelentkezem:

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!