Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Kedves Régi és Leendő Vendégeink!

Egy rövid időre szünetel a stúdió tevékenysége.
A Tűsarok és Tornacipő Anyastúdió tulajdonképpen én vagyok egy személyben, és egyedül látom el az ezzel kapcsolatos feladatokat. Anyai örömök miatt, most háttérbe kell szorítanom a munkát… így amíg Rózikámmal babázok, a felmerülő kevés szabadidőt saját magam töltődésére fordítom  :-)
Mivel a stúdió a „harmadik gyermekem”, ígérem, őt sem fogom elhanyagolni, és hamarosan visszatérünk, hogy más anyukák szabadidejét is megtöltsük sok-sok programmal!

Köszönet a türelemért!!!
Bogárdi Zsuzsi

​2018.08.20.

 A mamabarát stúdió: ahol a mama programján vehet részt a baba...

Ha szeretnéd, az órákra beviheted a gyermekedet, de csak, ha akarod, mert a mozgásórák ideje alatt szakképzett dadusok vigyáznak a játszókuckóban a kicsikre.

Ha épp alvásideje van, az sem gond! Aludhat a teraszon a kocsijában, a kiságyunkban, a hordozójában...addig is friss levegőn van, míg te is jól érzed magadat, a teremből pedig épp rálátsz!

Alakformáló edzés
Alakformáló edzés

REGISZTRÁCIÓ MOZGÁSÓRÁRA:

(legkésőbb 2 órával az adott foglalkozás előtt) 

Ha még nem tudod, hogy alakul, nem jelentkeztél be, de lehet, hogy beesnél órára, csörgesd meg az alábbi számot...

Tel.: 0036 20/217-9055

Mivel mi is anyukák vagyunk, tudjuk, hogy egy gyerekkel kiszámíthatatlan a nap. Nem vagy benne biztos, hogy oda fogsz érni, de szeretnél , akkor is nyugodtan regisztrálj, de, ha úgy alakul, hogy mégsem tudsz jönni, akkor mindenképp jelezd a fenti számon az óra előtt! Köszönjük!

Köazönjük a jelentkezésedet! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )
Ebben a napfényes teremben várunk Benneteket!
Ebben a napfényes teremben várunk Benneteket!