Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Női hatha Jóga  - Annával

A jóga egy igen széles (akár jógáztál már, akár nem, már most is Benned élő) „tárház”, amelyben mindanniyan megtaláljuk a számunkra legtámogatóbb, legtermészetesebb „eszközöket”.

A jóga tapasztalásra hív! Óráimon arra inspirállak, hogy Te is éleszd fel a benned lévő erőket, éld meg női minőségeidet, minden alkalommal élj meg és érts meg valami újat magadról, s a benned lévő világról! „A jóga gyakorlása gyakorlás az Életre!” – amit itt és most megtapasztalunk, azt mindennapi élethelyzeteinkbe is magukkal visszük, mint már tudatosított, bennünk létezőt.

A női jóga órák a hatha jóga gyakorlatain alapulnak, de fókuszunk a medencénk és női szerveink energizálásán, csípőnk lazításán, szívünk nyitásán van. Mivel célunk, többek között, a női minőségeinkkel, erőinkkel való kapcsolódásunk, az ászanákon, légzőgyakorlatokon, meditációkon túl sok áramló-összekötő gyakorlatot, gyakorlatsorozatot használunk, mint például a hold- és földüdvözletek.

Várlak szeretettel  - a tapasztalásokra!


Erre az órára kivételesen nem ajánljuk, hogy behozd  a gyermekedet, viszont a szomszéd szobában vigyáznak rá  a dadusok, ha szeretnéd.

Oktató: Práger Anna, jóga oktató

Időpont:

Szerda 10.00-11.00​Práger Anna
Práger Anna

 Jelentkezem:


Köazönjük a jelentkezésedet! (Az űrlap kitöltése után egy automatikus választ kapsz. Ha 1-2 napon belül nem kapnál e-mail ben megerősítő visszaigazolást, akkor mindenképpen jelezd ezt a tusarokestornacipo@gmai.com címen! )