Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Nyelvtanfolyamok gyermekmegőrzéssel


Úgy érzed, hogy lassan eltompul az agyad, és azt is elfelejted, amit tudtál? Itt lehetőséged van egy új nyelvet megtanulni, vagy a meglévő ismereteidet bővíteni. Az is lehet, hogy csak szinten szeretnéd tartani a nyelvtudásodat? Megoldjuk! Nem néz rád senki rossz szemmel, ha kevesebbet tudtál készülni, igyekszünk az órán a lehető legtöbbet gyakorolni, hiszen gyerek mellett mindenre kevesebb idő jut otthon.  Ha akarod, a gyermekedet is magaddal hozhatod, ő a szomszéd szobában tud ez idő alatt felügyelet mellett játszani, de, ha kicsi a babád, melletted is lehet az óra ideje alatt, még kiságyat is tudunk biztosítani!


Bérletrendszerben működnek a nyelvtanfolyamok. 5-ös bérletet kell megvenni, melyet folyamatában lehet lejárni. Mivel azonban tudjuk, hogy egy anyukának bármi közbejöhet, azt a kedvezményt adjuk, hogy egy alkalom hiányzást egy következő bérlet vásárlása esetén jóváírunk, azaz egy órával kevesebbet kell kifizetned. Árak a lenti táblázatban.

Kattints a kívánt kurzusra a részletekért!


Óra bérlet ára Óradíj Kezdés
összes óra típus 14.000,- 5 alkalmas bérlet 1400,- Ft/ 45 perc, 2800,- Ft/ alkalom szeptember 17, becsatlakozási lehetőség folyamatosan

A tanfolyamok ideje alatt a gyermekfelügyeletet a Csupacsiga játszókuckó ​biztosítja, melynek díja 800 Ft/ 60 perc .

Ha jelentkeznél valamelyik  tanfolyamra, kattints a választott nyelvre, ott találod a kitöltendő űrlaport.

 Ha bármilyen kérdésed van, keress meg az alábbi elérhetőségeken: 20/217-9055, vagy tusarokestornacipo@gmail.com

Itt írnak rólunk:

http://bp12.babamama.info/12-kerulet-babamama-cikkek/nyelvtanulas-gyerek-mellett/

Hogyan is működik közben a gyermekmegőrzés?

Először is, nálunk az a cél, hogy mindenki nyugodt legyen: a baba, a mama, és ezáltal mi is :-) 

Ezért az új anyukák kicsit korábban érkeznek, vagy egy korábbi napon bejönnek ismerkedni a játszókuckóval. Itt szakképzett gondozók várják a kicsiket. Megnézzük, hogy hogyan érzik magukat a kicsik. A legtöbb esetben nagyon jól veszik a csemeték az új környezetet. Ha úgy látjuk, hogy eltörött a mécses, és anya nélkül nem sikerül megnyugodnia  a kicsinek, akkor bevisszük anyához az órára. Itt megnyugszanak, és gyakorlatilag szépen eljátszanak tovább anya mellett.

Azok a kicsik, akik inkább anya közeleségében érzik csak biztonságban magukat, bemehetnek az órára, ott egy játszószőnyegen tudnak játszani. Erre nagyon kevés  a példa, mert az anyukák is többnyire azt szeretnék, hogy egyedül legyenek a nyelvi órán, és a legtöbb gyerek ezt jól is veszi. Anya kérésére ez idő alatt megetetjük, elaltatjuk a piciket, ha kell. Van olyan baba, aki hordozóban az teraszon alszik ez idő alatt a friss, zöldövezeti levegőn.