Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Olasz kezdő vagy újrakezdő nyelvtanfolyam


Érdekel az olasz kultúra? Szeretsz mindent, ami Olaszországhoz kapcsolódik? Szeretnél olaszul rendelni a kedvenc tengerparti éttermedben? Akkor itt a helyed!
A kezdő kurzuson elsajátíthatod az olasz nyelv alapjait, megtanulhatsz egyszerű mondatokkal kommunikálni hétköznapi beszédhelyzetekben. A kurzus végére  tudsz szállást foglalni, útbaigazítást kérni, mesélni magadról,megérteni egyszerűbb párbeszédeket és még fagyit is tudsz kérni

A Nuovo progetto italiano könyv alapján haladunk. A kurzus során kb az első 100 oldal anyagát vesszük át.

A kurzus időtartama: a résztvevők kitartásától függ :-)
Időpontok:

Kezdő: igény és jelentkezés esetén alakítjuk ki
középhaladó: keddenként 12.00-13.30-ig  (ez a csoport már fut, újrakezdőként be lehet csatlakozni)
 


Az óra idejére szakképzett gyermekmegőrzés vehető igénybe a Csupacsiga Játszókuckóban, melynek díja 800,- Ft / 60 perc.

Ebbe  a csoportba nyugodtan becsatlakozhatsz, ha már kicsit tanultál olaszt, vagy valamennyi rád ragadt a nyaralások alkalmával. 

Új csoport tervezett kezdése: megfelelő létszám esetén indul, ezért kérjük akkor is jelentkezz, ha csak szándékodban áll a tanulás!

Részvételi díj: 1400 Ft/ 45 perc, egy alkalom 90 perc , de amíg a gyerekek beszoknak. esetleg aggódsz miatta, hogy mennyit bír, kezdhettek 60 perccel is, ezt az aktuális jelentkezőknek kell egyeztetni.


5 alkalmas bérletet tudsz venni, ez 2 hónapig járható le.

​Oktató: Érdi-Krausz Erika 


Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni, vagy csak jelezni, ha valamilyen nyelv illetve szint érdekel:

Hogyan is működik közben a gyermekmegőrzés?


Először is, nálunk az a cél, hogy mindenki nyugodt legyen: a baba, a mama, és ezáltal mi is :-) 

Ezért az új anyukák kicsit korábban érkeznek, vagy egy korábbi napon bejönnek ismerkedni a játszókuckóval. Itt szakképzett gondozók várják a kicsiket. Megnézzük, hogy hogyan érzik magukat a kicsik. A legtöbb esetben nagyon jól veszik a csemeték az új környezetet. Ha úgy látjuk, hogy eltörött a mécses, és anya nélkül nem sikerül megnyugodnia  a kicsinek, akkor bevisszük anyához az órára. Itt megnyugszanak, és gyakorlatilag szépen eljátszanak tovább anya mellett.

Azok a kicsik, akik inkább anya közeleségében érzik csak biztonságban magukat, bemehetnek az órára, ott egy játszószőnyegen tudnak játszani. Erre nagyon kevés  a példa, mert az anyukák is többnyire azt szeretnék, hogy egyedül legyenek a nyelvi órán, és a legtöbb gyerek ezt jól is veszi. Anya kérésére ez idő alatt megetetjük, elaltatjuk a piciket, ha kell. Van olyan baba, aki hordozóban az teraszon alszik ez idő alatt a friss, zöldövezeti levegőn.

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!