Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Párkapcsoltai kommunikációs és szeretetnyelv tréning 


„A szerelem olyan, mintha tüzet raknál egy esős napon. Folyamatosan védelmezni kell, táplálni, gondját viselni, különben elalszik.”

Guillaume Musso


Kommunikáció. Szeretetnyelv.  Kettőtökért.


Ugyanaz az ember vagy, mint a kapcsolat elején, a párod is. Legyen akkor a szerelem is ugyanolyan intenzív, titokzatos, izgalmas, mint akkor! Éljetek át ugyanolyan meghitt pillanatokat, ugyanazt a bizsergést, ugyanazt a szenvedélyt! 

Egyáltalán nem lehetetlen, hogy fellobbantsátok a takarékra került lángot.

Egy párkapcsolat egyik legfontosabb pillére a kommunikáció. Ha hiányzik, ha rosszul megy, nincs esély a takarékra került láng fellobbantására. Amíg nincs kommunikáció, ki sem derül, mitől lehetne jobb a kapcsolat.

Az igazi kommunikáció nem szavak egymásba fűzött láncolata. Annál sokkal több.

De akkor MI? 

Annak, hogy valaki nem tud a párjával kommunikálni, nem az az oka, hogy nem tud intelligensen beszélgetni.

De akkor MI?

Ha megkeressük és megkapjuk ezekre a kérdésekre  a választ, egy óriásit lépünk  a társunk felé, egy harmonikus kapcsolat felé.

Mikor szól neked ez a program? Ha az alábbi kérdések foglalkoztatnak:

 

„Bárcsak tudnánk beszélgetni….”


„Bárcsak tudtunk volna beszélgetni….”


„Köztünk nem lenne semmi probléma, csak valahogy elbeszélünk egymás mellett…”


Ezek azok a mondtatok, amit a terápiás díványon legtöbbet hallanak a családi, párkapcsolati problémákkal foglakozó szakemberek. Valóban: a kapcsolaton belüli kommunikáció minősége erőteljesen befolyásolja a kapcsolat minőségét, hiszen a bennünk lévő nehézségek, elakadások érthető közvetítése és azok valódi befogadása nélkül egy pár sem működhet.


- Jó lenne visszatalálni a kezdeti intimitáshoz?
- Tudod, mivel tudsz a párodnak örömet okozni?
- Ő vajon tudja, hogy neked mi okoz örömet?
- De miért nem tudok megszólalni, amikor kellene?

- Miért úgy szólalok meg, ahogy az a másiknak nem (sem) jó?
- Hogyan lehetne minél hamarabb oldani egy konfliktust?

- Mikor mondjam?

- Hogyan mondjam? 

- Mondjam egyáltalán?

- Miért nem beszél ő? 

- miért nem tudom pont neki elmondani, ami vele kapcsolatos?


Ezekre a kérdésekre mind meg fogod kapni a választ! Biztos lehetsz benne, hogy akárhol tart a kapcsolatotok, ezzel a programmal olyan minőségi időt ajándékoztok magatoknak, ami mással alig pótolható. 

Nem kellemetlen-e csoportban ilyen témákról beszélni?


Biztonságos közegben érzed majd magadat, egymásra tudtok fókuszálni. Te és a Párod. Ez nem kibeszélő-show. Itt a tréner segít, vezet, mesél, tanít, old...de a Te kapcsolatodról csak akkor beszélsz, ha akarsz, ha kérdésed van. A tréning nem azáltal segít, hogy előadod másnak a problémáitokat, hanem azáltal, hogy a megfelelő elméleti segítség után olyan, főleg játékos  feladatokat kaptok, melyekkel egymáshoz kerültök közelebb. A pároddal oldod meg a feladatokat, vele kommunikálsz, vele dolgozol...hiszen Hozzá szeretnél közelebb kerülni.

Mit adhat egy ilyen tréning nekünk?


El se hiszed, hogy milyen változásokat tud hozni egy pár életébe, ha elkezdi a másik szeretetnyelvét beszélni. Ettől szárnyakat kaphatsz, és szabadság élményed lesz. És bizony ezt gyakorolni kell. Ehhez adunk mi muníciót. Rengeteg család életébe pillantottunk már bele. Ha csak egyetlen bölcsességet kellene most levonni, akkor ez a következő lehetne:

"Csak azok a kapcsolatok rejtik magukban a hosszútávú boldogság lehetőségét, ahol a párok tudnak változni, változtatni. Együtt."


Mi élményt adunk, ti a változást magatoknak. Hogy ti magatok érezzétek, nem csak a párkapcsolat elején tud lobogni a tűz!


Tréningünkre azokat várjuk, akik nincsenek éppen krízisben, de úgy érzik, hogy szívesen tanulnának magukról és a másikról új dolgokat, kicsit beköszöntöttek a szürke hétköznapok, ezért  felfedeznék rejtett tartalékaikat.


Miért ezt a tréninget válaszd?


Mert Kovács Piroska családterapeuta, mediátor, pszichológus egy személyben. Mert rengeteg családot "gondozott" már, sok éves tapasztalat van  a háta mögött. Mert rendszerben látja és láttatja meg a család, a párok működését, az elakadások okát,  rendkívül gyakorlatiasan és hatákonyan közelíti meg a problámákat.

...és mert ritkán van lehetőség egy párkapcsolati tréning során egyúttal  szeretetnyelv tréningen is részt venni.


Várunk szeretettel!

Tréning időpontja:
2016. március 5. és 6. mindkét napon 14.30-17.30-ig
Részvételi díj: 20.000,- Ft/ pár


A regisztráció megerősítéseként 7.000,- Ft előleget kérünk befizetni. A számlaszámot a visszaigazoló e-mail-ben küldjük.

A tréning min. 5 pár jelentkezése esetén indul.Ha szeretnél részt venni a tréningen, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni:

Szeretetnyelv teszt - Szeretjük egymást, de beszéljük-e a másik nyelvét?

Lehet, hogy elcsépelt, lehet, hogy nem, de, hogy minden ember életében mindig aktuális, az vitathatatlan. 
Olyan természetesnek tűnik, de biztosan mindenki tud példát mondani az életéből, ami azt igazolja, hogy ez nem így van.
..tovább ​a cikkhez és a teszthez

Hogyan őrizhető meg a szeretet a párkapcsolatban, amikor a szerelmi lángolás alábbhagy? A válasz az öt szeretetnyelv megismerésében rejlik: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Gary Chapman világhírű könyvének megújult kiadása segít a pároknak abban, hogy ráhangolódjanak egymás szeretetnyelvére.

Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!