Weboldal címe
...ahol a mama programján vehet részt a baba...​

Stressz  és stressz kezelés ayurvéda  és jóga szempontjából

Ennek az ismertető 2 órás foglakozásnak a célja:

Saját magunk feltérképezése ayurvédikus szempontok alapján.

A stressz kezelésének technikáit ismerjük meg az ayurvédikus jóga segítségével,  mindezt  jógikus és keleti bölcsesség szemléletétével átitatva.


Időtartam: 60 perc elméleti bemutatás, amit  60 perc, a témához kapcsolódó  gyakorlás követ.

Ez az alkalom azt szolgálja, hogy  a résztvevők belekóstoljanak egy olyan világba, ami  az ember testi, lelki, szellemi egészségét egységben,  az ayurvéda tudományos alapjain vizsgálja. Ez a módszer az egyént veszi alapul (itt is ismerjük meg az ayurvéda és jóga terápia lényegét) ezért egyéni megoldást is ajánl a felmerülő kérdésekre, problémákra.

Önmagunk analízisinél és a problémáinkra megoldást keresésnél figyelembe vesszük a napi ritmust, étkezést, életmódot, gondolkodást, mozgást, szociális környezetet, érzelmi állapotot, és ezek alapján kapunk egy csak magunkra vonatkozó képet,melynek segítségével el tudunk indulni az önszeretet útján.


Ez a program 2 alkalmas, az első alkalommal az ayurvéda alapjaiba kapunk betekintést, hiszen ebből indul ki maga  a módszer.


A második alkalommal lesz szó a stressz kezeléséről jóga és ayurvéda tudomány szempontjából. A két alkalom mindenképp egymásra épül, ezért érdemes mindkettőn részt venni, mert így kapunk a témáról teljes képet, de természetesen, külön-külön is látogatható.


A programot vezeti:

Husnullina Regina, jóga oktató , jóga  és ayurvéda terapeuta


Időpont:

Első alkalom: Május 12. péntek 17-19 óráig

második alkalom: május 19 péntek 17-19 óráig

(Igény esetén gyermekfelügyelet vehető igénybe, ezt mindenképp előre kell jelezni)

Részvételi díj: adomány alapú, mivel ez egy későbbre tervezett hosszabb program bevezető, ismertető alkalma, amit a stúdiónkban szeretnénk  rendszeresíteni, amennyiben elnyeri tetszéseteket.

Jelentkezem a programra:


Írd ide a program címét
Ez egy automatikus válasz. Ha 1-2 napon belül nem kapsz e-mailben visszaigazolást, akkor keress bennünket mindenképp! Köszönjük!

Az ayurvédáról dióhéjban:

Az ájurvéda egyfajta integrált megközelítését nyújtja a megbetegedések megelőzésének és kezelésének az életmód megváltoztatásával és természetes gyógymódok kialakításával. Filozófiája azon alapul, hogy az elme (vagy tudat) és a test (vagy fizikai tömeg) nemcsak befolyásolják egymást, hanem megbonthatatlan egységet alkotnak. Az egyetemes tudat egy intelligens energia-óceán, amely lehetőséget ad arra, hogy a fizikai világot az öt érzéken keresztül észleljük. Az ájurvéda az öt alapvető elem metafizikájára alapozzák, amelyek emberi testet beleértve a világegyetemet alkotják. Ezek: Prithvi – föld Áp – víz, Tedzs – tűz, Váju – levegő és Akas – éter.

Husnullina Regina
Husnullina Regina